onsdag 18. november 2009

K-O-M høst 09 # 12 Skisse

Høstens siste k-o-m-oppgave har jeg ikke lagt ut enda, egentlig fordi jeg ikke er ferdig med alle 4 sidene. Men tror det kan drøye litt gitt siden jeg ikke ble så veldig fornøyd med dette - derfor får jeg legge ut forsiden nå.
Oppgaven var som følger:

"Lag et kort med utgangspunkt i vedlagte skisse. I tillegg følger det denne uka med noen kriterier:

Kriterium 1: Motivet skal være en tekst - altså ingen bilder på kortet.

Kriterium 2: Det skal brukes minst 4 ulike mønsterark. For- og bakside på et ark kan regnes som to mønsterark hvis ønskelig."

Her er skissen:
Er i utgangspunktet ikke så glad i skisser, da jeg synes det er litt vanskelig. Synes denne så grei ut, men da jeg først var i gang, ble det ikke akkurat som jeg hadde tenkt allikevel. Her er i allefall resultatetJeg lagde et bakgrunnspanel av strie som jeg kastet over med sikkssakksøm og med rød tråd i maskin. Synes strien står godt til de "julete" papirene fra 3ndy. De to ytterste panelene er fra årets kolleksjon, mens de to innenfor er fra fjorårets kolleksjon. Panelene har fått søm. Har embosset tekststempel fra Norsk Stempelblad. Har også embosset to chipboardsnøfnugg som er montert sammen med en knapp, og et metallsnøfnugg som jeg har festet på en kanelstang og et filthjerte.Har også klippet ut en remse av mønsterarket med "god jul"-tekst som jeg har lagd et "banner" av.

Dessverre rakk jeg ikke å ta bilde i dagslys, så bildet er ikke akkurat av beste kvalitet;)

9 kommentarer:

 1. Å, så hærlig kort! :) :)

  Takk for koselig kommentar på bloggen.
  Kurset i Moss blir ikke som det på treffet. Det blir som kurset i MinneHjørnet-butikken, omtrent ;)
  Sannsynligvis kommer BÅDE Lene og jeg :)

  Hadde vært koselig å se deg der!!

  SvarSlett
 2. Heia Mette!
  Så kreativt. Den ble kjempefin da!
  Takk for kommentaren du la igjen hos meg.. Varmer godt om hjertet!
  Ha en fortsatt strålende dag
  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig kort! Lekkert med strien og med søm!

  Håper du har en fin dag :)
  Klem
  Marianne

  SvarSlett
 4. Knall lekkert kort, og sååå herlige detaljer :)

  SvarSlett
 5. Kjempelekkert kort Mette. Likte godt kombinasjonen julemønster, kanelstang og strie. Den som får dette kortet bare må komme i julestemning.

  Klem, Linda

  SvarSlett
 6. Kortet ditt er bare nydelig, synes du har fått frem en skikkelig julestemning med detaljene dine! Likte også godt det som har nr 10, englekortet, det var så nydelig! ha ei riktig god helg!

  SvarSlett
 7. Et herlig julekort som skiller seg litt ut i mangden og det synes jeg er stilig! Stilig med strie bakgrunn og morsomt med striper av ulike juleark...en genial måte å bruke rester forresten... ;) Med kanelstangen får du jo til og med et julekort som lukter jul! ;) Klem

  SvarSlett
 8. Lenge siden jeg har vært på besøk i redet ditt nå... Travle dager før jul, vet du... Det siste KOM-bidraget ditt er kjempelekkert! Kul ide med kanelstangen! :o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3