torsdag 5. november 2009

Sukkersøtt # 59 Inches

Denne ukens oppgave:
"Denne gangen ønsker vi å se motiver i 4 - 9 "inches"! Èn inch = en firkant på 2,5 x 2,5 cm i størrelse. Hvordan du velger å løse oppgaven er helt opp til deg, men du må altså holde deg til mellom 4 og 9 firkanter."


Har brukt et bilde fra Gudrun Loenneckens designark for Minnehjørnet som hovedmotiv. Litt synd å kutte det opp, men effekten blir jo litt fin også. Har brukt Smooch gull rundt kantene på bildet, men det synes ikke så godt. Bildet er montert på en matte som igjen er montert på en mørkebrun matte som er kuttet ut med Spellbinders. Mønsterark fra Ladybug and friends. Har pusset alle kanter med sandpapir. Teksten er Dark Chocolate Chip fra Basic grey som har fått et strøk med Smooch i gull.
Valgte å ikke pynte noe særlig her for ikke å overlesse kortet.Her sees kortet brettet ut. Samme paneler som det er brukt sandpapir på. Julestempel fra Norsk Stempelblad. Skrivefelt stanset ut med Spellbindersdies.Samme stil på baksiden. Fikk akkurat mitt nye personlige julestempel fra Malaysia:)
Det var egentlig et adressestempel som jeg fikk gjort om teksten på. Har faktisk adresseutgaven også som jeg bruker til julekortene.Rammer fra Xtina.

10 kommentarer:

 1. Kjempeflott kort du har laget. Gjennomført fra første til siste side.

  SvarSlett
 2. Så flott der var med et helt sort/hvit julekort! Rå lekkert var det! Synes det var kjempe stilig med bildet klippet opp i ruter jeg...ser ut som englene er på innsiden av kortet ditt i et vindu,hihi. :) Skal du på scraporama i helgen da? Klem

  SvarSlett
 3. Hei!!!
  Tusen takk for varmende ord, setter stor pris på det!!!

  Kortet ditt var utrolig flott, herlige farger og oppsett:=)
  Masse, masse herligheter hos deg også:=)

  Ha en flott helg, KLEM:))

  SvarSlett
 4. Så lekkert! Modig gjort å kutte bildet, der tror jeg at jeg hadde hatt problemer. Men effekten var stilig"

  ha en flott helg!
  klem
  Marianne

  SvarSlett
 5. Wowwowwowwow!! Så utrolig lekkert kortet ditt er ♥♥♥

  Klem fra Nina

  SvarSlett
 6. Åååå, så lekkert!! Nyyydelig kort!!
  Ha en fortsatt super helg!
  klemmer Ida:o)!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3