mandag 23. november 2009

O' jul med din glede....

Da har jeg fått litt julestemning i bloggen her. Litt tidlig kanskje siden det ikke er 1.advent enda, men siden det for det meste går i juleprosjekter for tiden har jeg latt meg rive med;)

Her kommer et kort til Trykkpressas novemberutfordring - lage et kort i rødt og hvitt. Men når jeg skulle linke her ser jeg at jeg har oversett en liten detalj - at hovedmotivet skulle være tekst. Ja,ja - kan jo ikke akkurat rive av hovedmotivet mitt nå *lol*.Her har jeg brukt mønsterark fra de nye julearkene til 3ndy papir Gudruns kolleksjon.
Har klippet ut jenta og montert med 3dtape. Hun har fått litt glitterlim på pelskanten og dusken på lua i fargen Rock Candy. I tillegg har bærene på kristtornene fått litt glossy, men det sees vel ikke så godt på bildet. Har stanset ut snøstjerner med Martha Stewart-borderpunch i hvit Bazzill. Har brukt en stripe med mønswterark fra Scrappers Choice med "God Jul"-tekst. Ellers pyntet med et par filthjerter som jeg har knyttet en liten bjelle i. Embosset noen chipboardsnøfnugg som også har fått en rød halvperle fra Kaiserscraft i midten.Helt enkle innsider hvor jeg på ene siden har stemplet et tekststempel fra Norsk Stempelblad og lagd et skrivepanel - og brukt snøstjerneborderpunchen på begge.Rest fra mønsterarket og mitt personlige julestempel på baksiden,

6 kommentarer:

 1. Det er det nydeligste røde julekortet jeg har sett på lenge! Nå fikk jeg plutselig lyst til å lage rødt kort :)
  Så nydelig med filthjertene og de hvite snøkrystallene.

  Lekkert!
  Fikk lyst på røde sukkertøy også :)

  Ha en flott dag!
  Klem
  Marianne

  SvarSlett
 2. Wowwowwowwow!! Så nyyyydelig ♥♥♥ *sukk*

  SvarSlett
 3. hvor er det et sødt kort i lækre farver

  SvarSlett
 4. Å, det var et utrolig nydelig julekort, mette!!

  SvarSlett
 5. SÅ vakkert, Mette! *wow*

  Og jeg ble helt forelska i borderpunchen/hjørnepunchen - det ble utrolig fint, altså. Gleder meg til mine er på vei... (Men jeg må nok ha den med snøfnugg også ser jeg nå... ;) )

  SvarSlett
 6. Dette kortet falt jeg helt for da jeg så det:)
  Tenkte på polkagriser og "Barndommens jul". Nyyyydelig!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3