onsdag 22. juni 2011

Casamix oppgave 6 søm og stoff

Legger ut det siste kortet i mixrunden også. Her var oppgaven følgende:

"Kortet skal inneholde EKTE søm, et godt synlig stykke stoff, minst 5 forskjellige bånd og minst to håndlagde/hjemmelagede blomster. Det er ingen krav til hvilke materialer du bruker på blomsten"


Jeg valgte å bruke den nye TH-diesen med bysten igjen. Tror nok den blir en av mine favoritter. Jeg har brukt ark fra Graphic45 som har en fin serie til dette temaet, og som gir meg gode barndomsminner fra da moren min holdt på å sy støtt og stadig. Det skulle som sagt være minst fem bånd, og tror jammen meg jeg kom oppi  6 forskjellige jeg. Valgte å lage en snor med vimpler på. Jeg sydde rundt panelene og bakgrunnen er craftkartong som er svertet i kantente med Catseye Chestnut Roan.


Her er bysten som har fått en denimkjole for anledningen. Jeg har laget en liten "rose" på brystet av gasbind som jeg ar farget med Distress Stain i fargen Faded Jeans.  Kjolen fikk et belte av en liten bit silkebånd.  På siden av bysten stikker det frem et panel fra Graphic45-arket som har har definisjoner på Fashion.

Her er hyssingen med noen av vimplene. Tagen med med varemerket er noe som satt på noe jeg kjøpte her forleden.  Safetypinstagen er fra et Graphic45ark. Satte i en eyelet som jeg festet sikkerhetsnål og en lenke fra Tim Holtz i. I enden festet jeg en kjolecharms.

Liker så godt disse to 50-60-tallsdamene her.  Jeg lagde 3 blomster selv, èn i denim, en i gasbind som er farget i Distress Stain Faded Jeans og en av "avispapir" som er fuktet og krøllet godt.  Biten av målbåndet kommer fra en klestag.  Måtte nesten ha med noen knapper også;)

Ble en tag til fra samme serie. Husker i farten ikke hvor alphastickersene kommer fra, men de er noe ordentlig herk siden de detter av arket hele tiden.  Båndet med teksten "Homemade" husker jeg ikke hvor kommer fra.Nå er finalebidraet innlevert, og det vil jeg komme tilbake med til uka når finalen er avgjort. Er så mye lekkert som blir kreert at det har vært en fryd å se i hver runde.

Tar vel fri fra PC'en noen dager nå, og ønsker alle en riktig god St.Hans!


10 kommentarer:

 1. Guri, så lekkert!! Jeg gir meg helt over, jeg :-)

  Ha en super helg!

  Klem :-)

  SvarSlett
 2. Jeg blir så imponert over hva du får ut av denne bysten, det er så jeg får lyst på den selv! Nok et stilig kort Mette, du overgår deg selv hver gang.

  Ønsker deg og dine en fin st hans også, og god helg!

  Klem Kari

  SvarSlett
 3. WOW for en kreasjon:) Og mange fine detaljer:)
  Ønsker deg en fin St.Hansfeiring:)
  Clemzy Karin D

  SvarSlett
 4. Mektig imponert jeg, Mette ! Så utrolig detaljrikt og flott kort, bak dette må det ligge mye tid og arbeid :-) Ordentlig flott er det.

  SvarSlett
 5. Hei Mette! Wow, her var det virkelig stappfult med masse stilig detaljer! Utrolig gjennomført resultat vil jeg si og kjempe lekkert! :) Håper du kjenner en dame som passer til dette kortet, for det må ikke bli liggende uten å komme til sin rett altså! Kjempe flink du! Ha en kreativ og flott helg! Klem

  SvarSlett
 6. wawwww noget så utrolig flot

  klemmmm

  SvarSlett
 7. Herlighet, så utrolig stilig og detalj på detalj! Knallfint!
  Ønsker deg en fin helg :)

  Klem :)

  SvarSlett
 8. Rene kunstverket -Fantastisk flott!
  Go klem, Tove

  SvarSlett
 9. Så herlig flott kort. Flott med alle sømdetaljene. dette var jo rene systua :)

  SvarSlett
 10. Så kuult!! Det er jo nesten hakket før stampuben dette. Jaffal mange potensielle elementer til steampunk. Hadde vært moro å utfordre deg til å lage et slikt kort en gang! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3