mandag 27. juni 2011

Midtsommer

Legger inn en liten stemningsrapport fra noen herlige avslappende dager på sjøen. Virkelig rekreasjon for kropp og sjel! Var så heldig å få med oss svensk midtsommerfeiring for første gang med heising av maistang, leker og dans rundt stanga. Vi var riktignok bare tilskuere da. Litt rart å synge julesanger rundt stanga også, men de gjorde litt om på teksten hist og her;)
Værgudene var ikke helt på vår side denne dagen, men det var da en del opphold selvom det kom noen skurer innimellom. Må jammen si jeg er imponert over hvor koselig svenskene lager denne feiringen. Ikke rent lite arbeidet som ligger bak denne enorme maistanga. Og det var ikke så lett å få heist den heller til tross for stort mannskap. Kosterøyene er jo liksom den ultimate svenske idyllen også da;)


Dagen etter var det strålende vær! Den ble startet med et oppfriskende morgenbad - ingenting som å gå rett ut fra senga og hoppe i havet!  Ikke de verste omgivelsene for å ferdiggjøre den svarte strikkeoppgaven i juni måned i fargealongen jeg er med på.

   ..... blått hav så langt du ser.....


Ønsker alle en riktig flott uke!

6 kommentarer:

 1. Så morsomt å få være med på dette! Nydelige feriebilder. Ønsker deg en fin ferie.

  SvarSlett
 2. Det så helt herlig ut! Jeg har ikke vært på midtsommerfest i Sverige enda, men må prøve å få det til en gang :-)

  Ha en herlig sommer og kos deg masse!

  Klem :-)

  SvarSlett
 3. Heldige dere!!
  Flotte bilder :))
  Ha en fortsatt fin uke, håper det er varmt og fint hos deg også!

  ♥ klem, Inger

  SvarSlett
 4. Ah, ser HELT fantastisk ut MEtte! Riktig god sommer til deg! Stor klem

  SvarSlett
 5. Å, så fantastisk flott det så ut. Sikker på at det var en super tur, Mette. Godt å lade batteriene med slike opplevelser.
  Er innom her både titt og ofte og ser på alt det flotte du lager. Takk for at du deler!
  Håper du får en fortsatt fin sommer og at du skal kose deg masse:)
  Klem,
  Hanne

  SvarSlett
 6. Åååhhh så deilig dette ser ut!!!! Her har det ikke vært vær til en eneste båttur i år.... Flott bilde!! Skikkelig blinkskudd! :) Og kult med boblene!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3