lørdag 25. oktober 2014

Et farmorkort

Ble som sagt mormor igjen her forleden, og da syntes jeg det var koselig å gi en liten blomsterhilsen og et kort til farmoren som fikk første barnebarn. 

Ble litt dårlig tid her også, siden lille tulla kom noen uker før tiden.


Har brukt mønsterark fra Maja Design. Motivet er fra et klippeark fra Gudrun Loennecken. Har brukt en ramme rundt bildet som dessverre har gått ut av produksjon (så de brukes med sparsomhet ;))



Kortet er ikke så stort siden det skal følge med blomster, så da blir det ikke så mye å pynte på heller.
Noen roser, og en chipboardblomstergren som jeg har kjøpt hos Hallerud Kultursenter.  Surret litt hyssing rundt panelet og festet et bronsehjerte med hyssing i den.  Sommerfugl er kuttet ut med Tim Holtzdies i mønsterark fra samme serie. Pyntet med litt halvperler her og der. Kantene er rullet og revet litt i. 


Har brukt en liten hjertekantpunch fra Martha Stewart i kanten. Teksten er fra Stempelglede. Brukt Distress Ink i fargen Frayed Burlap til stempling og sverting. Har også brukt tusjen i samme farge til hilsenen jeg skrev. Det jeg elsker med Tim Holtzproduktene er at de finnes i mange forskjellige medier - fra maling, mist, stempelverte og tusjer bl.a. Synes det blir flott å bruke samme farge.
Jeg har her også pyntet med et cut-offstripe fra mønsterarkserien. En større sommerfugl fra samme dies som på forsiden. 



Her er begge innsider. Har "bluret" ut teksten.



Bakside i samme stil. Og endelig har jeg funnet igjen mitt favorittpersonligstempel :)

Ha en fortsatt fin og kreativ uke!

1 kommentar:

  1. Kjempe lekkert kort!

    Gratulerer nok en gang som mormor :)

    Klem!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3