torsdag 10. september 2009

Sukkersøtt #51

Ukens oppgave hos Sukkersøtt
er maskering av stempler (minst 3 stk.) Maskering synes jeg er veldig morsomt og har brukt det en del. På den måten kan en jo få nesten helt nye stempler og utallige varianter. På dette nyttårskortet har jeg først stemplet "skålehängelen" så hânglarna bak om jeg har stemplet to ganger (det er to hänglar på ett stempel) slik at jeg får en "gjeng" hänglar i bakgrunnen. Deretter kom husene fra Magnolia på plass. Bakgrunnen er et bakgrunnstempel med snøfnugg som jeg har embosset og farget bakgrunnen med distress. Hänglarne er også malt med Distress. Alt-i-alt har jeg stempler 5 ganger med motivstempler.
Har også hatt litt sølv glitterlim og noen snøfnuggcharms samt et tekststempel som jeg i farten ikke husker hvor er fra. Mønsterarket i bakgrunnen er et ark fra Papirdesign hvor det står "godt nyttår".
En enkel innside med det samme mønsterarket som jeg har som panel på forsiden samt et tekststempel. Litt sølvglitter her også - er jo tross alt nyttår!Beklager dårlig bilde.

4 kommentarer:

 1. wow så lekkert!
  Jeg har nettopp laget et kort med maskeringsteknikk selv - dog meget enkelt. Måtte bare teste ut hvordan dette fungerte.
  Men jeg har mer eller mindre gitt opp å bruke motivstempel (håper ikke det kommer i KOM-oppgave *fnis* ). Synes ikke det er noe gøy å fargelegge lenger.

  Så flott at det er lysning i tunnellen mhht til "tørken" da - gleder meg til å se det du lager fremover!

  Linsen er til mitt Samsung-kamera GX10 (men fåes også til Canon og Nikon).

  Skjønner jo at du ikke prioriterer messen nå når det er så mye som skjer lokalt i Østfold fremover. Hadde jeg bodd nærmere hadde jeg nok dukket opp. Har noen venner i Fredrikstad som vi besøker av og til så det hender jo at vi er sørover.

  og ja...har sett det nye fra Graphic45 og håper det er noen butikker som har med seg noe av det på messen neste helg :D

  SvarSlett
 2. Mojoen er kommet tilbake ser jeg og det er blitt et supert kort! Du er virkelig flink til å maskere og male!

  SvarSlett
 3. Nyydelig kort og lekkert maskert!!
  Herlig nyttårs-gjeng!
  Lekre farger!
  Klem fra Maya :)

  SvarSlett
 4. wow så flot maskning, supert

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3