tirsdag 20. oktober 2009

Grønt er skjønt...

Har lagd et kort til en konkurranse på Ski-treffet i helga. Litt vrien oppgave synes jeg da kortet skulle måle 20x8 cm, hovedsaklig være grønt, ha med embossing og en knapp samt ha bursdagstema. Det var størrelsen som var det vanskeligste siden man ikke får plass til så mye pynt.


Valgte ark fra Graphic45 både som base og som hovedmotiv. Synes disse retrobildene er litt artige. Teksten som står nederst på bilde er:
"...and when you're dressed for the street, do you look like this?" Det må jeg nok innrømme at jeg ikke gjør;)
Har montert en blonde rundt hele kortet som jeg har festet et smalt bånd i og hvor jeg igjen har festet en kobber "beltespenne" som brukes til å lukke kortet. Har embosset en bord øverst og nederst på kortet, teksten og blomsten. Lagd et panel med Spellbindersdies. Jeg har sydd med maskin rundt motivet. Festet en klokke i blomsten og brukt en kobberramme som jeg har festet teksten i. Og madamen har fått litt fjær i hatten hadde jeg nær sagt;)


På side 2 har jeg klippet ut et element fra samme mønsterark. Her er det korsetter det reklameres for. Siden de er litt mer vovet måtte de jo plasseres på innsiden;)Har sydd rundt bildet med maskin og svertet kantene. Her synes også baksiden på arket som blir basen på innsiden.
På side tre har jeg embosset rundt et skrivepanel jeg har kuttet ut med Spellbinders dies. Pyntet med bånd, embosset blomst og en fjær.


Baksiden har også fått et bilde som jeg har sydd rundt kantene med maskin. Embosset samme bord som på forsiden. Også embosset mitt personlige stempel med kobber. Båndet som går rundt hele kortet syntes bedre her.


Ramme fra Xtina!

3 kommentarer:

  1. Herlighet, det der var et lekkert kort! Synes du har løst den oppgaven på en super tøff måte! Fine sider hele veien! Stjerna under her var også nydelig! ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. sååå nydeligt med mange lækre detaljer, fine farver

    SvarSlett
  3. Hei! Var med på samme utfordring i helgen og er helt enig i at dette formatet er vanskelig. Men du har fått et nydelig resultat da! Stilig at du har pyntet inni og bak på også! Ha en fortsatt fin scrappe uke...iallefall jeg har fåt enda mer ny inspirrasjon! :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3