torsdag 22. oktober 2009

Kreativt julekort K-O-M høst #11

Maria hadde kokt sammen en utfordrende oppgave denne gangen! Det skulle være et kreativt julekort. Ellers var kriteriene sopm følger:
"Det skal IKKE være et vanlig flatt kort, men må inneholde det lille ekstra. Det skal fortsatt være mulig å sende det i posten uten så altfor mye styr Det skal IKKE være en pyntet godterieske av noe slag eller en eske/boks selv om du har laget det selv."
Grunnet en del på denne oppgaven må jeg si. Fikk en idè til slutt, og etter en tur på scrapperommet fant jeg en passende emballasje jeg kunne bruke - kortet skulle jo ikke være flatt;)


Mønsterark er fra Graphic45. Sydd rundt paneler og svertet kanter på alle 4 sider. Har stemplet med Snøkrystallstempler fra Stempelglede med Vintage Photo og deretter embosset de med clearembossing. Bilde av jenta på kjelken er fra Gudrun Loenneckens designark for Minnehjørnet. Det er embosset i 3 lag med UTEE og lagt i fryseren noen minutter før jeg knakk det opp og svertet krakeleringen med stempelsverte.
Har kuttet ut en sirkel i kortet slik at jeg kunne feste den runde emballasjen. Lagde en scalloped ramme ved hjelp av Spellbinders. Snøfnuggene er dies fra Spellbinders som er pyntet med Distress Glitterlim i Walnut Stain. Boksen har jeg fylt med mokkabønner - mest fordi de matchet fargene;)


Her sees forsiden uten mokkabønnene. Jeg har stemplet og embosset snøfnugg og tekststempel fra Stempelglede slik at kortet er dekorativt når sjokoladen også er spist opp;)


Samme panel her med, søm, stempelsverte og embossede snøfnugg, tekst og glitterpyntede snøfnugg. Har lagd samme scallopede ramme som på forsiden. "Lokket" strevde jeg litt med å få festet, men fikk det til slutt til med magneter som jeg kunne klippe til.


Skriveside i samme stil. Brukt Spellbindersdies til skrivefelt. Stemplet og embosset en del snøfnugg også her.


Her sees begge innsidene.


Bakside med embossede snøfnugg og personlig stempel.

Takk for alle stemmer på kortet mitt, og hyggelige kommentarer i bloggen min :)

Rammer fra Xtina

15 kommentarer:

 1. Mamma mia, for et lekkert kort! Fra A til Å, helt gjennomført nydelig!

  SvarSlett
 2. Wow så lekkert kulekort da! Og kjempe stilig med plass til mokkabønner i! Stilig idé. :) Du,må bare spørre deg jeg siden du ikke har bilde her på bloggen din... ;) Du er MEtte som vi satt på bord med i mars ikke sant....også satt du sammen med Hanne i år...eller blander jeg nå...uæh??? ;)

  SvarSlett
 3. Heia Mette.
  Det kortet var aldeles nydelig, Mønsterarket er rå flott....
  Ja satser på at lottogevinsten dumper ned i hobøl i morgen ;)
  Go'klem

  SvarSlett
 4. Alldeles nydelig kort! Så stilig og gjennomført *Digger, digger*  Ha ei strålende helg!

  *klæmma*

  SvarSlett
 5. Utrolig lekkert og kreativt kort! Skikkelig stilig med kaffebønnene :)

  Ha en flott helg!
  Klem
  Marianne

  SvarSlett
 6. Hei Mette! Så bra at jeg koblet rett.. Huff er så dårlig på å huske alle de nye navnene jeg møter på treff altså. Men deg føler jeg jo at jeg har snakket litt med da.:) Takk for kjempe hyggelige kommentarer selv også fra deg på min blogg!! :) Var veldig moro å prøve seg på en blanding av tusjing og farging. :) Den litt snøaktige effekten er dabber med Pearl farge...har ikke helt hvit men syntes det funka likevel. :) Hyggelig å få deg som blogg venn! :) Klem Elise

  SvarSlett
 7. WOW... det var litt av en utfordring!!!
  EG hadde nok mista motet ganske så fort, men det gjorde virkelig ikkje du!!!
  For et lekkert kort og for en genial ide!!!
  Herlige farger og nydelig gjennomført!

  Klem,
  Jorunn

  SvarSlett
 8. såååå flot og gennemført kort, lækre detaljer og farver

  SvarSlett
 9. Noe så nydelig!! Et skikkelig vakker kort!!:)

  SvarSlett
 10. Kjempenydelig kort.
  Gjennomført og med fine farger.

  SvarSlett
 11. Denne var skikkelig kreativ og flott Mette!
  Nydelige farver og lekre snøfnugg!
  Hyggelig med award også da - det er deg vel unt!
  Klemmer:-)

  SvarSlett
 12. WOOOOOW!!! jeg er stum..... Nyyyydelig Mette, utrolig lekkert!!
  Klem Ida:o)!

  SvarSlett
 13. WOW dette ble så utrolig bra, i fine farger og et kult oppsett. Så kult det ble med det sjokoladebitene på midten av kortet:0)

  SvarSlett
 14. Kreativt og flott kort, Mette!
  Fine farger og gjennomført stilig på alle sider!
  Nå har jeg også meldt meg på Mossetreffet - så gjenstår det å se om jeg kommer meg avgårde litt tidligere neste gang ...*hihi* - Gleder meg allerede!
  Klem, Anne -:)

  SvarSlett
 15. Herlighet, for en utrolig kreativ løsning på den vanskelige oppgaven!!! Så nyyyydelig!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3