torsdag 1. oktober 2009

Sukkersøtt #54 skisse

Denne ukens utfordring i Sukkersøttbloggen var en skisse. Greit å komme i gang med årets julekortproduksjonen for å slippe stresset før jul, derfor ble det et julekort.

Mønsterark fra Papirdesign og 3ndy papir (blonderammen rammen rundt "vinduet").
Lagde et vindu i frontpanelet (angret litt på alle panelene som måtte skjæres igjennom;). Blondekanten er lagd med Doily Lace-punch fra Martha Stewart. Sydd rundt paneler, rufset kanter og svertet med Catseye dark brown. Snøkrystallene er fra Quickcutz og er dekorert med Distress glitterlim og en perle i midten.
Har festet bånd på det nederste panelet og stemplet tekststempel fra Stempelglede på en Spellbinders diecut.På side 2 har jeg klippet ut en tilsvarende ramme rundt "vinduet" som på forsiden. Svertet kantene. Sydd rundt paneler samt rufset og svertet de. Tekststempelet er tekst fra "Glade Jul" og er fra Stempelglede.
Hovedmotivet med nissen og jenta er et stempel fra Crafty Individuals og er stemplet på glossy og festet til paneler. Tekststempel med juleønske er fra Norsk Stempelblad. Brukt Spellbinders til å stanse ut sirklene. Også her er det noen snøkrystaller med glitterlim og halvperler.


Samme panel på bakside med søm, rufsete og svertede kanter. Personlig stempel og flere snøkrystaller.


Her er skissenRammene er fra Xtina.

3 kommentarer:

 1. Så nydelig! Ser vi har brukt samme papir ;-) Så mye arbeid du har lagt ned i det kortet!

  SvarSlett
 2. For ett vakkert julekort!!
  Så lekre papirer,nyyydelig med "vinduet" og så masse herlige detaljer!
  Ha ei flott helg,
  klem fra Maya :)

  SvarSlett
 3. Så flott kort, Mette!
  Kan tenke meg det var litt av en jobb å skjære ut rammen gjennom så mange paneler.
  Nydelige farger og gjennomført flott på alle sider!
  Ønsker deg en riktig god helg!!
  Klem, Anne -:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3