onsdag 21. oktober 2009

Hvitt i hvitt - Sukkersøtt #57

Lagde et julekort på Skitreffet til Sukkersøtts utfordring # 57 som var denne skissen:




Valgte å la hovedfargen være hvit og bruke lyse nyanser. Basen er hvit bazzill, den nederste matten er lys grå, og den øverste er shimmerkartong i hvitt som jeg har embosset i Cuttlebug med kristtornmotiv. Elementet i hjørnet er stemplet med Versamerk champagne med litt glittereffekt (takk for lånet Hanne). Har deretter clearembosset. Stempelmotivet er fra Stempelglede - kristorn som jeg har lagd et hjørne av. Dette kommer ikke så godt frem på bildet dessverre. Englemotivet er fra Gudrun Loenneckens designark. Pyntet med perlebånd fra Nille og noen perler fra Kaiserscraft.
God jul-stempelet fra Kort & godt? er stemplet med sølv og klarembosset. Brukt Doily Lacepunchen fra Martha Stewart på panelene.


Valgte enkle innsider hvor jeg kun har tatt igjen panelene fra forsiden som er rufset i kantene. Shimmerpanelet er embosset med samme plate fra Cuttlebug som på forsiden. Kantet med Doilylace-punchen også her.

Samme panel på baksiden. Personlig stempel er stemplet med sølv og klarembosset på shimmerkartong.

Rammer fra Xtina.

7 kommentarer:

  1. Nydelige kort du lager...har snoket litt rundt på siden din ;)

    SvarSlett
  2. Elegant og delikat, aldeles nydelig!

    SvarSlett
  3. Nyyydelig med kort i hvitt! Lekkert! :)

    SvarSlett
  4. Oi - så lekkert, Mette!!
    Utrolig fint kort *lagre inspirasjon*

    Ha en strålende dag!

    *klæm*

    SvarSlett
  5. Nydelig kort! Så herlig det var i helt hvitt/lyst. Det må forsøkes :)

    Ha en flott kveld!
    Klem
    Marianne

    SvarSlett
  6. Jeg er ikke helt klar over hvem du er, men skjønner at vi har vært på samme sted, og jeg har i hvert fall sett de fine kortene dine. Synd at ikke kortene som lages til konkurransen stilles ut på en annen måte, man får sett veldig lite av alt som legges av arbeide i de. Ditt var kjempefint. Og så moro å få en titt på innside og bakside. Hvitt i hvitt er også stilig, tror jeg skal forsøke meg på noe slikt etter hvert jeg også. Da treffes vi i hvert fall i mars på nytt treff. Har også meldt meg på.

    SvarSlett
  7. Så kjempefint med hvitt på hvitt! Ble skikkelig i julestemning, -sånn gammeldags èn, med snø og greier...
    Ha en fin fredag!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3