tirsdag 13. mars 2012

Herrekort

Fortsetter å legge ut ting jeg lagde i fjor jeg, så kommer jeg kanskje "på tur" etterhvert. Dette ble lagd i sommer til en bilinteressert jubilant. Herrekort er fortsatt ikke blant favorittene å lage, og så vanskelig å pynte synes jeg (som de fleste andre tror jeg;)).

Her har jeg vel nesten utelukkende brukt ting fra Tim Holtz.

Mønsterarket er fra Tim Holtz. Bilen er en av diesene hans som jeg har kuttet ut i grungeboard. Den er fargelagt hovedsaklig med Distress Stain og litt Distress Ink. Brukt litt crackle paint i Rock Candy. Også kuttet ut noen gears med dies fra Tim Holtz. Også pyntet med en metallgear, selvfølgelig også fra TH;) "Bingobrikken" med tallet på er fra Making Memories tror jeg. Tekst med Dymotape.
Bilen fungerer som en slags lukkemekanisme.Her er kortet åpnet. Alle stempler er fra TH. Det svarte panelet er pusset på for å frem fargen i kjernen, slik at klokkene kommer bedre frem. Skrivepanelet er en Spellbindersdies jeg har fått låne av en god scrappevenninne.


Baksiden hvor den spesielle kartongen kommer bedre frem. Husker ikke helt om den kommer fra TH, men lurer faktisk på om det var en annen produsent. Ble i hvertfall kjøpt på Hobbykunst i Vestby.
Brukt et røffere personlig stempel enn jeg vanligvis bruker. Synes det er fint å ha litt forskjellige varianter som passer til litt forskjellige stiler.

Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

 1. Flott herrekort du har lagd og kortet under her var kjempefint :)
  klem :)

  SvarSlett
 2. Herre kort er vanskelig ja. Dette kortet her var jo veldig flott. Fler gode ideer her :)

  SvarSlett
 3. Skikkelig stilig herrekort:)
  Det er alltid vanskelig å lage herrekort.
  Ha en fin dag!
  God klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3