lørdag 18. juli 2009

Kort-O-Mania oppgave 10

Her var utfordringen:

"Da har vi kommet til oppgave 10: clear kort!

Du skal altså lage et kort der du enten gjennomført lager det med transparent materiale eller at du har innslag av transparent i kortet.

Ellers er både tema og valg av pynt helt fritt."


Slik løste jeg det:
Valgte å bruke noen clearark fra Prima tror jeg det er, som har svart mønster på seg. Er et 12"x12" som kan deles i 4. Valgte å binde sammen kortet med Bind-it-All. Har festet ulike bånd i svart/hvitt fra Panduro. Stempeltrykket har jeg fått fra min gode scrappevenninne Hannemor/Honning. Har trykket det ut med Spellbinders Label One, og festet det på en ramme av et svart/hvitt mønsterark fra Kaiserscraft og til acetaten med noen blomsterbrads. Valgte å la kortet gå i svart og hvitt, derfor ble det heller ingen fargelegging av motivet. Teksten er trykket ut med Dymo. Har også pyntet med et par knapper og noen Prima blingswirler.

På innsiden ser man baksiden av mønsterarket som er motsatt i fargene. Har trykket ut en mindre dies av Label One som har fått et tekststempel fra Stempelglede. Elsker stemplene hennes, de blir virkelig mye brukt og de fleste platene er et "must" for meg;) Har også brukt noen blingswirler her og en dekortape med svart mønster.Side 3 er lik side 2, men med plass til en liten hilsen.På baksiden synes litt mer av mønsterarket igjennom acetaten siden jeg har brukte en mindre dies til mitt personlige stempel!

1 kommentar:

  1. Så moro å se igjen alle Kort-O-Mania-kortene dine, Mette! Du har virkelig gjort deg flid med alt du har levert - og du er jo bare så flink på "det lille ekstra" - ingenting er tilfeldig med kortene dine, og det vises virkelig! :D :D :D

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3