lørdag 18. juli 2009

Kort-O-Mania oppgave 11

Oppgaven var bryllupskort.

"Bryllupskortet skal lages med utgangspunkt i vedlagte skisse, ellers er alt valgfritt. Husk at det må gå tydelig fram at det er et bryllupskort dere har laget."

Min løsning ble til slutt en hel "bok". Innleggene lagde jeg senere da arbeidsplassen til en venninne ville ha det til en kollega. I utgangspunktet var det ikke plass til så mange navn og hilsen derfor ble løsningen å sy på noen ekstra sider;) Dette kortet har jeg brukt en del tid på med min sneglescrappefart:) Holdt nok på i flere dager her ja:)Basen er Bazzill shimmerkartong og alle mønsterark er fra Graphic45 Baby2Bride collection. Brukt sandpapir rundt alle paneler for deretter å sy rundt. Har også hatt litt glitterlim i kantene. Brukt Label One fra Spellbinders. Brukt hjertebordpunch fra Martha Stewart. Stemplene er fra Stempelgledes to nye bryllupsplater. Blomstene har fått litt glitterlim på seg. Har festet en hjertecharms som det står "Love" på i et chiffonbånd med ringer og blomster på. Ellers noe blått - bling! Har også fått med en sommerfugl fra Karen-MarieKlip som er pyntet med glitterlim. Her er det m.a.o. mye glitter og stas;)På innsiden har jeg hatt på et panel av det småblomstrete arket som også er pusset med sandpapir i kantene og fått søm rundt seg. Har trykket ut paneler av Spellbinders Label One som har fått tekststempel fra bryllupsplaten til Stempelglede "...og størst av alt er kjærligheten" og noen blå bling. Side 3 som vises her er første side av innlegget som jeg har sydd på inne i kortet. Det er ment å skrive en hilsen på. Måtte velge side utfra at det skulle være flatt å skrive på;) En liten del av stempelet på side to er gjentatt her.Side 4 har fått et lite tekststempel og noen swirler fra samme stempelserie noen Arket her er så dekorativt i seg selv. Innlegget jeg har sydd inn er en kremgul bazzill som passer til mønsterarkene. Side 5 her er ment å være til navnene på giverne. Også her brukt en liten del av at av de andre stemplene.Ble noen sider "til overs" da jeg lagde innlegget. Men ikke noe problem å fylle det med de flotte stempelene! Har her valgt et av hjertene samt en tekst.På side 7 kommer innsiden av basen frem igjen med det småmønstrete arket. Har stanset ut to hjerter med Spellbindersdies og embosset den underste med Cuttlebug, noe som jeg forøvrig gjorde på forsiden også. Litt glitterlim og nok et tekstempel fra platene.Baksiden i samme stil og med mitt personlige stempel.Her sees forsiden og baksiden når kortet er brettet ut.
Ble ganske tykt dette kortet, så det var ikke så lett å få det inn i en clearbag;)

2 kommentarer:

 1. WOW!! Jeg var bare å tittet litt nå før jeg skulle dra og så ser jeg en så nydelig bryllupbok:) Jeg er såå inponert!! Det er jo helt fantastisk flotte og lekre detaljer, flott fargebruk og nydelige blomstrer... Jeg ønsker deg en kreativ og flott sommer:O) Klem:))

  SvarSlett
 2. Gratulerer med blogg, Mette!
  Nå har jeg bladd meg gjennom alle sidene og studert alle de flotte kortene dine - jeg kommer garantert tilbake!
  Mange flotte kort med fine fargekombinasjoner og ikke minst er du flink og kreativ med pyntingen av alle sidene på kortene!! *LOL*
  Ønsker deg en fortsatt god sommer!
  Klem, Anne -:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3