torsdag 23. juli 2009

Scrappiness Creates sommerutfordring

Scrappiness Creates har designteamet lagt ut en sommerkonkurranse for kortlagere og scrappere. Oppgaven går ut på å bruke denne skissa:Her er min løsning:

Har ikke brukt mønsterark denne gangen, bare bazzill i hvit og vanilla. Panelet er embosset med cuttlebug. Jeg har deretter brukt catseye Creamy Brown på forhøyningene og rundt kantene og festet en blonde til. Lagd fire paneler hvor jeg har montert på sommerfugler fra to forskjellige Spellbindersdies og deretter embosset de. Den øverste har fått på Creamy brown på forhøyningene, en del perler og litt gull glitterlim fra Panduro.
Den nederste har jeg også stemplet med tilhørende stempel og også hatt litt glitterlim og perler på. På høyre siden har jeg brukt et stempel fra Inkandinkado. Har ellers hatt litt gull glitterlim rundt kantene på panelene. Teksten er rubons fra Norsk Stempelblad.Innsidene har fått hjørnestempler fra Stempelglede og noen gullstreker i mellom de.
Teksten er en rubons fra Norsk Stempelblad.


Baksiden har fått en stripe av det samme embossede panelet som på forsiden, og mitt personlige stempel. Alle sidene har fått en dusj med gull Shimmermist.

2 kommentarer:

 1. Denne er rett og slett nydelig! Tusen takk for at du deltar Mette :)

  Klem fra
  Scrappiness Creates, Maria

  SvarSlett
 2. Dette var virkelig nydelig!Likte fargevalget ditt veldig godt!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3