tirsdag 21. juli 2009

Kort-O-Mania oppgave 12

Da var vi kommet frem til siste runde i vårens K-O-M på Scrapping.no. Her var oppgaven "fritt frem" bare det var et kort. Jeg valgte å lage et prinsessekort til en liten "prinsesse". Kortet fikk 2. plass i finalen, og det ble også plukket ut som "Utvalgte papirgleder" av de Kreative på Papirgleder.no Det var virkelig overraskende og hyggelig, fikk jo t.o.m. med to bidrag av fem utvalgte;)Jeg så et bilde i et blad av et pappalbum som jeg lagde min egen versjon av. Lagde meg en mal i bazzill som så ble kledd utenpå med Melissa Frances ark og inni med Basic Grey ark. Spirene klippet jeg ut av papp og kledde med Basic Grey. Har brukt transparent i vinduene som jeg har tegnet ruter i med en gelroller.
Har lagd "verandakasser" med roser i og så har "Tornerose" fått rosehekk av rubons som jeg har limt på roser som har fått litt rosa glitterlim på og noen små rosa bling-blomster og perler som ikke kommer så godt frem på dette bildet. Krona over døra er chipboard shapes invisible fra Heidi Swapp som er farget med rosa shimmerkritt. Ellers brukt en del perler og Glitter alfabet. Alle kanter er pusset med sandpapir. Jenta og katten er fra en blokk med ATC-bilder
Er ikke ferdig med hele kortet, blir vel skrivefelt bak og litt mer pynt inni. Har noen Melissa Frances-rammer jeg tenkte å bruke til bilderammer, og så er jeg på leting etter noe mer interiør - blir glad for tips;)Her er et detaljbilde av blomsterpyntet i fronten. En rosa større blomst med litt glittereffekt på og masse små roser rundt.Her synes rubons-rosehekken litt bedre. Har også limt på noen blingblomster og perler her og der på hekken. Kan ikke bli for mye bling, glitter og rosa til en liten "prinsesse"!
Vinduet som jeg har laget av transperant og tegnet små ruter i med gelroller. Også lagd "blomsterkasse" av roser.
Takk for at du titter, og legg gjerne igjen en kommentar;)

2 kommentarer:

  1. Wow, dette var jo bare aldeles nyyydelig, tenker det er en liten "prinsesse" som blir glad for dette.
    Har kikket gjennom bloggen din, skal si du lager masse flott kommer garantert tilbake her! :)

    SvarSlett
  2. Enda et flott kort,du er jo kjempeflink til dette her!Nydelig pynta kort og så fin detalj det var å ha en liten prinsesse i døråpningen:)
    Gjett om jeg fikk lyst til å lage et selv;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3