fredag 17. juli 2009

Kort-O-Mania oppgave 6

Oppgave 6, og halveis i runden!

Pussig nok ble neste ukes oppgave brettekort som jeg også lagde til forrige oppgave;)
Her er oppgaven:

- Lag et brettekort! Altså et kort med minst to bretter og det holder ikke å lage et helt vanlig kort med en brett og så knekke det øverste hjørnet. Så: kort med en eller annen form for bretteteknikk og minst to falser.
- Tema: barn. Enten nyfødt/dåp eller barnebursdag. Ikke ungdomskort, ikke voksent gratulasjonskort. Gutt eller jente? Det kan dere bestemme selv.
- Det er ingen krav om at kortet skal være typen ''putt i konvolutt og send'' så her kan dere slippe kreativiteten løs men husk at dette skal være kort, ikke et altered prosjekt så pyntede esker, kopper/glass osv... er ikke lov.
- Alt annet er fritt

Her er min løsning som også har tatt noen timer for å si det sånn;):
Mønsterark er fra Graphic45 Baby2Bride collection, tagen er også derfra.Motivet er et 3D-motiv som jeg har skjært ut med skalpell og består av flere lag som jeg har formet med en liten "heklenålsak" før jeg har montert/formet det med silikon. Det er festet på 2 forskjellige Spellbinders dies. Bak der er en kakeserviett som har fått en omgang Glimmermist. Sommerfugler fra Karen-Marie Klip har fått glitterlim. Babytag fra Graphic45. Har festet en bamsecharm i en liten sløyfecharm. Blingswirler, - den underste blomsten har jeg farget med Glimmermist. En rondell har fått en bling i midten og er plassert i blomsten. Brukt Martha Stewart hjertebordpunch i kanten. Kortet har fått en blonde rundt seg til å knyte det igjen.Her er kortet brettet ut slik at forsiden synes og side 4 blir det vel;)
Har lagd en "tag" som jeg har duset ned med stempelsverte og stemplet med kantstempler fra Autumn Leaves. Stanset ut kanter med hjertebordpunch. Har montert et bilde fra en ATC-blokk med 3D-puter på et uklipp fra Graphic45 ark. Har montert på hjerteborder på lommen og i kantene samt et lite perlebånd. Babystempelet er fra Lene Solhaug og har fått en omgang glitterlim. Festet et bånd i en knapp hvor jeg har knyta en sløyfe og hengt på englecharms hvor det står "made for an angel".
Her vises de tre innsidene når kortet er brettet helt ut. Har også lagd en "tag" i samme stil som ovenfor. Har limt på et bilde av en stork fra ATC-blokk.
Lommen er dekorert med en tag fra Grapshic45 som har fått tekstempel fra Papirgleder.
taglommen har også fått hjerteborder og montert et perlebånd på siden også her.
Midten er skrivesiden, og er lagd på samme måte som "tagene" jeg har puttet i lommene. I tillegg et utklipp fra Graphic45-serien.
(Den observante kan se at det er en feil her;) - Babystempelet på 3Dputer ble satt på etterat jeg hadde tatt dette bildet)Baksiden når kortet er brettet ut. Spellbindersdiesen hvor jeg har stemplet "et mirakel er født har fått litt Distress Crackle Paint på seg og er montert med 3D-puter. Denne siden vil være en del av innsiden når kortet er brettet sammen.
Selve baksiden har fått et Spellbindersdiecut som også er monter med 3D-puter og jeg har stemplet mitt personlige stempel på den. Jeg har svertet alle kanter med Catseye Creamy Brown og rufset kantene på utklippene.

1 kommentar:

  1. Nååh! Dette er jo bare å få tårer i øynene av:´) Nydelig<3 Helt lekre detaljer og fargevalg! Glad du velgte "gutt", for nå fortiden leter jeg etter inspirasjon til guttebabyer, og bare funnet til JENTEkort! Det du lager er kjempe nydelig, og du er så utrolig dyktig<3 Ha en god helg! Klem, Hanna

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3