tirsdag 8. desember 2009

Award fra Lambi

Jeg har fått en kjempekoselig award fra Lambi som jeg har blitt kjent med på Ski-treffet. I mars satt vi oppe til langt på natt som de eneste ved vårt bord - ingen hadde tid til å gå og legge seg når vi først var så godt igang;) Utrolig hyggelig bekjentskap som jeg også håper å møte igjen i mars! Hun har en kjempehyggelig blogg som er vel verdt et besøk. Synes hun er så flink til å ta vare på minner med flotte venne-LO'er!Er ikke så lett å plukke ut bare noen som skal få denne awarden av meg, men jeg vil gjerne gi den videre til

Hanne som jeg ble kjent med gjennom Scrapping.no og som er en virkelig "sjelevenn" innenfor kortlaging, shopping og en hyggelig treffvenninne;) Hun er så dyktig og tryller frem de lekreste kort i sin egen flotte stil! Hun er til stor inspirasjon og har du ikke sett bloggen hennes bør du snarest sjekke den ut;)

Ida som er en utrolig dyktig ung kortlager! Hun lager de mest detaljrike arbeider, og er absolutt verdt et besøk!
Dessuten er hun så flink til å legge igjen hyggelige kommentarer.

Ellers vil jeg gi den videre til alle som er så flinke til å besøke meg og legger igjen hyggelige kommentarer i bloggen min - det setter jeg veldig stor pris på!

1 kommentar:

 1. Heisann, Mette :)

  Takk for kjempe koselig kommentar i min blogg *klem*

  Og du, bare lift i vei, det er jo en ære :) Har ikke han vektløfteren selv, men får nok låne den av mamma`n min. Så rop ut, så skal jeg trykke for deg jeg vettu!!

  Forresten, kortet under her er bare rååååå lekkert ♥♥♥

  Klem fra Nina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3