lørdag 12. desember 2009

Sketchy Colors #2 oppdatert med alle sider

Hos den nye utfordringsbloggen Sketchy Colors
har de denne uken en skisse som oppgave. Må passe på å overholde fristen denne gangen, for forrige uke som var en lilla fargeoppgave bomma jeg på fristen med en dag;)

Synes i utgangspunktet ikke det er så lett å arbeide med skisser, men bruker heller "innfallsmetoden";) Var ikke så lett denne gangen heller synes jeg, men ble allikevel ikke så verst fornøyd med resultatet.

Jeg har lagd et kort til navnefest. Det er et bestillingskort, og jeg håper og tror at mottageren ikke er her inne og leser;)
Mønsterarkene jeg har benyttet er fra Melissa Frances. Basen er fra en babyserie. Det er svertet i kantene med Distress Weathered Wood. Jeg har kuttet ut en scalloped sirkel av et blåblomstrete MF-ark med Spellbinders og også svertet disse kantene. Kuttet sirkelen i to og festet en kaffeserviett som kommer fra en restaurant på brygga i Fredrikstad;) Servietten er også svertet med Weathered Wood og kuttet i to. Har limt på en bred bølgete blonde over disse halvsirklene. Motivet er fra North Star Stamp og tekststemepelet "Gratulerer med dagen" fra Papirgleder. Det er stemplet med Distress Weathered Wood. Har punchet kantene med en sommerfuglbordpunch fra Martha Stewart. Den lager noen utklipp av sommerfugler og noen som kan foldes ut. På de utfoldede har jeg hatt på Distress glitterlim i fargen Weathered Wood. Har også festet en englecharms i det ene "sommerfuglhullet" med to sølvringer. Ser den har kommet litt i ulage under fotograferingen! Motivet er limt på en blå base av Bazzill som igjen er limt på en i en litt lysere blånyanse med 3d-tape for å få frem motivet litt. Har pyntet med Prima perleswirl. Navn er skrevet på en scalloped sirkel kuttet ut med Spellbinders. Farget kantene med Wheatered Wood og montert med
3D-tape. Pyntet med 3 halvperler.
Festet noen roser som har fått litt Distress glitterlim i fargen Wheatered Wood.
Har bundet sammen knoppene slik at alle 4 grenene henger sammen og hatt litt glitterlim også på disse. Skrevet dato på en utpunch med word windowpunch fra Stampin Up. Svertet i kantene og pyntet med et par perler fra Kaiserscraft.Detaljer med sommerfugler som er punchet ut og engel litt ute av kurs;)
Har også stemplet noen små sommerfugler fra Papirgleder.


Rosebuketten! (før jeg endret navnet og datoen;))


Her er side to som har en tekst jeg har fått av en inne på Scrapping.no. Synes den var litt koselig, og hadde ikke noe som passet spesielt til navnefest. Har skrevet teksten på PC og stanset ut med Spellbinders Label 8. Svertet kanter med Distress Weathered wood. Pyntet litt med Prima perleswirler.


Skrivesiden med panel fra den samme Spellbindersen.


Stemplet mitt personlige stempel på en mindre utgave av Label 8 og svertet med weathered wood.

Her kommer den fine skissa som Lena Kathrine har laget!

4 kommentarer:

 1. Så herlige duse farger. Flott kort!
  Cecilie

  SvarSlett
 2. Åhhh...så nydelig kort du har laget til den utfordringen! Lykke til!
  Vet du, jeg kan bare ikke tegne så jeg kikket rundt i bloggene til de jeg så hadde laget Julestrømpekort men så ikke noe mal noe sted. Tenkte jeg fikk prøve å tegne den selv og gjorde det men den ble litt bulkete...hi hi
  men gikk jo greit. Litt senere søkte jeg på nettet etter mal på Julestrømpekort og fant en hos Marianne. Så neste gang skal den lages etter mal;-))
  Her er linken der Marianne har lagt ut malen:

  http://mariannespapir.blogspot.com/2009/11/mal.html

  Ja det er litt jobb med å søke opp linkene til materialliste og slikt, men jeg vet av erfaring at det kan være kjekt for de som kommer innom bloggen (og eventuellt finner noe de kunne tenke seg selv) å vite hva ting heter og hvor en kan få tak i det. Så jeg prøver litt iallefall.Kjekt at det blir lagt merke til:-))
  Jeg synes også ukene har gått vanvittig kjapt unna, og kjenner jeg begynner å stresse litt med julekort og gaver som må bli klare til sending i posten. Men det går vel bra i år også:-)
  Ha en god helg du og Mette!

  Klem,
  Astrid

  SvarSlett
 3. Så nyyydelig kort og så flott løsning på skissen!
  Nydelig pyntet og så bra at du fikk levert før fristen denne gangen :o))
  Takk for at du deltar.
  Storklem Anne

  SvarSlett
 4. WOWWOWWOWWOWWOWWOWWOW!! Herre min hatt, så vannvittig LEKKERT!! Masse nydelige detaljer og en super løsning på skissa. Flink du!!

  Klem fra Nina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3