onsdag 30. desember 2009

TJSC Bursdagskort i lag på lagstil

Thats just so cute har en utfordring hvor "bursdagsbarna befaler". Denne gang er det Francielle og Camilla som hadde bursdag 18. desember (gratulerer på etterskudd!),og de befalte at vi skulle lage et bursdagskort i lag på lagstil.
Det passet bra siden datteren min fyller 21 år i januar, og da måtte jeg jo lage et kort til henne. Vet at hun liker denne stilen.

Jeg har brukt nydelige mønsterark fra Maja Design. Har sydd rundt alle paneler, rufset og svertet kantene. Har også brukt kantstempel fra Grungecollection til Stempelglede. Stemplet i to omganger slik at det blir en svakere "skygge". Brukt Distress Vintage Photo. Oppå bakgrunnspanelet i rosemønster har jeg lagt en rosa ramme kuttet ut med Spellbindersdies. Den er også embosset og svertet på embossingen og i kanter med Vintage Photo. Deretter kommer en gammel revet bokside som er svertet med Vintage Photo og Catseye Dark Brown. Så kommer et panel av et rosa ark fra Maja Design. Dette er sydd i kantene, svertet og rufset. Har festet en blonde til dette samt perletråd. Har hatt enda en revet gammel bokside under bildet som er fra et designark laget av Gudrun Loennecken/Lene Solhaug (husker ikke hvem av dem).
Har lagd en ramme med Spellbinders Label 8 i et prikkete ark fra Maja Design. Her har jeg lagd hull og brukt håndsøm rundt rammen. Festet rammen med litt tykke 3D-puter. Videre har jeg stemplet "Gratulerer" fra Stempelglede på en gammel bokside som er svertet og snurret i endene. Pyntet med masse roser, noen nåler og en blondesløyfe.


Her sees blomsterpynten med alle rosene i rosatoner mer detaljert.Her sees håndsømmen på ramma og nålepynten litt bedre.


Side to har fått samme hovedpanel som resten av kortet. Jeg har lagd en pengelomme av en Spellbindersdiecut. Har sydd rundt 3 kanter. Tekststempelet er også her fra bursdagsplata til Stempelglede. Svertet rundt kantene med Vintage Photo.


Det gjennomgående hovedpanelet hvor jeg har brukt de samme teknikken med søm, rufsing og sverting av kanter samt kantstempel. Jeg ville ikke dekke til det nydelige rosearket med et skrivepanel. Velger heller å skrive direkte på arket.


Her sees begge innsidene.Baksiden med samme hovedpanel. Har stemplet mitt personlige stempel på en Label 8 dies. Har og så sydd rundt og svertet kantene på denne.

14 kommentarer:

 1. Dette var aldeles nydelig, elsker stilen din. Nydelige farger, detaljer og oppsett=)

  Takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 2. Wow... Dette var utrolig vakkert! Herlige farger og mange flotte detaljer!
  Kjempeflott med grunge stemplene i kanten!

  Ønsker deg et riktig godt nytt år!
  Gleder meg til fortsettelsen i 2010!

  Klem fra Gøril

  SvarSlett
 3. Sååå utrolig lekkert ! Nyyydelig dekorert og masse herlige detaljer! Synes det kantstemplet er bare så lekkert, så det blir nok en tur på Bikuben om ikke så lenge :o)

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Wow, wow og wow! Dette var bare så utrolig flott! Så utolig mange nydelige detaljer. VAKKERT!!!!!!!

  Klem Hanne

  SvarSlett
 5. Åååå så nydelig kort. Mange flotte detaljer. Så smart det var å snurre endene på boksiden der du har tekst.

  SvarSlett
 6. Fy søren..!! Det her var bare helt RÅlekkert, utrolig flott kort Mette!!
  Beundrer alle som får til vintage stilen, selv har jeg ikke helt dreisen på det!! (men øver av og til)

  Ønsker deg et riktig godt nytt og kreativt år ♥
  og må si det er veldig morro å bli kjent på denne måten.
  For en fantastisk hobby vi har!!

  klem fra Heidi :)

  SvarSlett
 7. Bare en ting å si: Dette var supernydelig! WOW!

  Klem,
  Hanne

  SvarSlett
 8. Det var skjønt kort!
  Ønsker deg og dine en flott julehelg, Mette! Og takk for all inspirasjon i 2009.
  Juleklem fra Bendichte

  SvarSlett
 9. tusen takk for koslig kommentar:)

  jeg får masse inspirasjon fra alt du legger ut her i bloggen din, gleder meg til å ta fra scrappesakene nå når nyåret kommer


  ønsker deg et rikgtig godt nytt år

  SvarSlett
 10. Utrolig nydelig!Her kan man jo drukne i flotte detaljer!Elsler fargevalget!
  Janne

  SvarSlett
 11. Fytti katta (-unnskyld-), dette var rålekkert.

  SvarSlett
 12. wow hvor er det super lækkert kort med flotte detaljer. Som svar på dit spørgsmål om rammen . er det en der er lavet på en silhouette. Fantastisk kreativ nytår til dig.

  SvarSlett
 13. oioioi! Dette er noe av det flotteste jeg har sett! Dine detaljer kan jeg sitte å se på lenge!Flott bilde og dekorasjoner! Elsker alt ved den! Heldig datter som får dette fantastiske nydelige kortet!
  Godt nytt år til deg og dine!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3