fredag 11. desember 2009

Julebilde - julenøtt oppgave 5

Siste oppgave i julenøttene var å lage et bilde eller en borddekorasjon. Det ble et julebilde på meg. Har aldri lagd bilde før, men blir jo ikke så forskjellig fra kort bare i et litt større format.
Jeg har brukt en base av bølgepapp som er malt med hvit Gesso i kantene. Har en bred blonde som er sprayet med Glimmermist Coffee Shop. Deretter har jeg lagd border i Vanilla Bazzill som er stemplet med en bordpunch fra Martha Stewart. Svertet i kantene. Så kommer selve panelet som er i et mønsterark fra Papirdesigns juleserie. Her har jeg sydd et par sømmer i litt tilfeldig bølgemønster. Satt litt inne å dure i vei med symaskinen og prøve å få det litt "tilfeldig ujevnt";) Jeg har rufset kantene og svertet de med Catseye Chestnut Roan. Har lagd et par paneler av gamle boksider. Disse er også sydd og svertet og revet litt i kantene. Kuttet en ramme av Spellbinders i Bazzill Vanilla som er lagt innimellom lagene. Den har også fått sverte i kantene. Oppå boksidene ligger et panel i hvit Bazzill som er punchet med Martha Stewart hjørne- og bordpunch snøfnugg. Så kommer et panel med Bazzill Vanilla som er punchet med en hjørne- og bordpunch fra MS med blomstermønster. Denne har fått en god dusj med Glimmermist Coffee Shop. Bilde kommer fra Gudrun Loenneckens designark for Minnehjørnet. Det er sydd og rufset i kantene. I tillegg har jeg hatt på litt gull Smooch(ser ut som neglelakkflaske)Har hatt litt Distress Stickles i fargen Rock Candy på pelsen. Det lille hjørne er fra Melissa Frances og jeg har hatt litt gull Smooch på det også.
Under bildet har jeg lagd en "blonde" av gammelt notepapir. Jeg har lagt det i legg og sydd en kant for deretter å sy på blonden. Svertet i kantene.
Pyntet med et hjerte av tre som jeg har svertet litt i kantene og hatt på Distress Stickles i fargen Vintage Photo. Kuttet ut et snøfnugg fra Spellbinders dies som også har fått glitterlim. Deretter en hel haug med roser som har fått litt glitterlim i kantene.
Hadde et par tynne strimler med brunt notepapir tilfeldig liggende på bordet som skulle kastes. Men fikk plutselig en idè om at jeg kunne prøve å lage "snurrer" av de siden de passet så godt i fargen. Det ble altså de to "snurrene" ved bildet her;)

Ovenfor bilde har jeg brukt en mask av et tre og sprayet med Glimmermist Coffee Shop, slik at jeg fikk med et lite "juletre".
Over har jeg festet en lykt av grungeboard fra Tim Holtz. Først farget med stempelsverte for deretter en god dusj med Glimmermist og litt Rock Candy i swirlene og på toppen av lykta. Lykteglassene er malt med gull Smooch.
På andre siden har jeg festet to engler med 3D-puter. De er klippet ut fra et mønsterark fra Papirdesign. Gitt de litt Glitterlim på vingene og litt gull i håret.

Et nærbilde av blomsterpynten, hjertet og snøfnugg. Her synes vel glitterlimet litt bedre.


Her synes de selvlagde "snurrene" litt bedre.


Pyntet med en metallramme fra Tim Holtz. Har delt opp et stempel fra Stempelglede for at det skulle få plass i rammen. Svertet det i kantene. Har også hatt på noen blingswirler fra Prima.


Den øvrste delen av bildet med englene og lykten.


Her sees lykten litt bedre og "juletreet". Ble litt mye Glimmermist enkelte steder, men de flaskene er så vanskelige å kontrollere. Nesten umulig å unngå at det også blir litt store dråper.

10 kommentarer:

 1. OMG hvor er det kanon rålækkert, sååå mange super fine detaljer. Du må have en god weekend

  SvarSlett
 2. Så herlig bilde! Så utrolig stilig med lag på lag av papirer og detaljer!

  Ha en riktig god helg!
  Klem fra Gøril

  SvarSlett
 3. Åhhhhhh, fy fela, det er rååååå lekkert!! Og masse flotte detaljer, bare digger lykten!!

  SvarSlett
 4. Kjempelekkert og kreativt. Masse lekre detaljer, favorittene var vel "krøllene" og lykta:)

  SvarSlett
 5. Ååå kjære vene så vakkert!!!
  ♥♥♥
  Nydelige farger og sååå herlige detaljer!
  Kan sitte å studere dei i timesvis!
  Så stilig med blingswirler og gammelt papir også!

  Ha ei flott helg!

  Klem,
  jorunn

  SvarSlett
 6. Herlighet, noe så utrolig lekkert ! En hel drøss med vakre detaljer, og så gjennomført ! Dette ligger det myyye jobb bak :)

  Klem, Gry-Heidi :o)

  SvarSlett
 7. ÅÅåååhhhh guriland og rike!!!
  Noe så vakkert!! *Dåne*
  Her var det så masse herlige,nyydelige detaljer, så man blir bare sittende og se!
  Vakkert,vakkert!
  Ha ei flotters adventshelg,
  klemmer fra Maya :)

  SvarSlett
 8. Vakkert til tusen! Så utrolig flott dette var og så mange spennende detaljer! Herlig!!!!!

  Takk for hyggelig hilsen! Kjempekoselig at du la meg til på linklista di. Jeg har lagt til deg også i min. Ønsker deg en fin lørdag! Her blir det snart marsipan:) Nam, nam!

  Klem Hanne

  SvarSlett
 9. Åååå, herregud Mette!!! Sååååå nydelig!!! Utrolig, jeg er stum...!
  Og jeg bare elsker posen din i forrige innlegg! *sukk!*
  Ha en fortsatt super lørdag!
  klemmer Ida:o)!

  SvarSlett
 10. Åååååh..... Så inspirerende og kjempelekkert! Aner ikke hvordan du får det til, men du lager noen helt fantastiske ting!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3