mandag 28. desember 2009

Sketchy Colors #4 skisse

Den fjerde utfordringen hos Sketchy Colors er en skisse. Jeg har valgt å kle en pose med julekuler med kremfyll (ala påskeeggene) som er en av mine døtres favoritter. Det måtte da bli en pose til hver av dem, og jeg har derfor med to ganske så like bidrag denne gangen. Viktig at det ikke blir forskjell;)

På begge posene har jeg brukt papirer fra Ladybug and Friends. Motivene er fra Gudrun og Lenes Designark for Minnehjørnet. Har stanset de ut med Spellbinders og lagd en ramme rundt motivene med en scallop oval. Hatt litt Smooch i gull rundt ovalen på den brune samt litt gull glitterlim på rosene. Knyttet en gulltråd oppe som jeg har festet en liten "pakkelapp" kuttet ut med Word Window Punc fra Stampin Up. Ser at teksten ikke kommer så godt frem her. På den brune har jeg embosset "God Jul"-stempel med gull. På den i burgunder har jeg kuttet ut "God Jul"-tekst fra Mønsterarket.
Har brukt ulike bånd nede hvor jeg har festet noen blomster. Teksten er embosset med gull.


Her er skissen

13 kommentarer:

 1. Så lekre poser! Det er en av mine favoritter også, kulene smaker herlig!

  Ha en fortsatt fin romjul!

  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 2. Så nydelige poser, Mette!!
  Klem Malin :)

  SvarSlett
 3. Så flotte poser du har laget!! Du er jammen effektiv for her kommer det stadig nye og flotte paprikreasjoner, du er virkelig en flott inspirasjonskilde :-)

  Klem Mette

  SvarSlett
 4. NYYYYDELIGE julekort i vintage stil, Mette:O)
  Takk for hyggelig kommentar.
  Alt det beste for det nye året.
  Klem, Nancy;O)

  SvarSlett
 5. Så fantastisk lekre gaveposer, ser så utrolig ekslusive ut:)

  SvarSlett
 6. Så koselige disse ble Mette:) så nydelig pyntet!! Og det er så hyggelig å gi bort noe man har laget selv:)!! Og kjempeflott at vi kan gi hverandre ideer, er litt tom for øyeblikket "juleferie" tror jeg...!!
  og akvarellpapiret jeg overfører foto til er 180gr(fra Clas Ohlson,lønner seg med litt tynnere, da det er litt enklere å forme rundt flaskene!

  He en fin dag!
  klem fra Heidi :)

  SvarSlett
 7. Ååå,sånn sjokolade er god ja! :) Flott poser som nok vil glede dine døtre! Har plutselig fått litt sansen for gull jeg også,noe ejg har brukt lite av før! ;) Godt og kreativt nytt scrappe år til deg også Mette! Nå er vi snart inne i 2010 og da nærmer jo neste Ski-treff seg etterhvert også! ;) Juhuu.. Klem

  SvarSlett
 8. Nydelige gaveposer du har lagd :)

  SvarSlett
 9. Hei Mette! Flotte gaveposer du har laget, synes du har klart å gjøre dem forskjellige, selv om de er med samme skisse og tema...
  Klem, og takk for hyggelige kommentarer i bloggen min i året som har gått.

  SvarSlett
 10. Så nydelige kort!
  Herlige motiver du har brukt og likte godt fargevalget ditt!
  Takk for at du deltar.
  Klem Anne

  SvarSlett
 11. Nydelige kort, Mette!
  takk for at du deltar - lykke til!
  Go'klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3