søndag 13. desember 2009

Julenisse - kortkonkurranse Scrapping

Det pågår en konkurranse inne på Scrapping.no om å kåre det beste julekortet. Det er flere runder, og første runde var et kort med julenisse på.


På mitt bidrag har jeg brukt et nissestempel fra Crafty Individuals som hovedmotiv. Har stemplet med Archival Coffee på glossyark. Har lagd en ramme med Spellbinders dies som jeg først har svertet med Distress Vintage Photo og så stemplet et kantstempel med kristtorn på fra Stempelglede. Har brukt Distress Broken China. Det ser mye skarpere ut på bilde her enn i virkeligheten hvor det er samme farge som det blågrønne på mønsterarket som er fra Fancy Pants. Rammen er montert med to lag 3D-tape. Stemplet med Coffee den samme kristtornborden fra Stempelglede som rundt rammen. Tekststempelet er også fra Stempelglede. Bare pyntet med en enkel blingswirl.Lagd et panel med Vanilla Bazzill som jeg har svertet med Vintage Photo i kantene. Deretter stemplet med kristtornborden fra Stempelglede med Coffee. Tekststempelet "Glade Jul" er ogå fra Stempelglede. Har også stemplet kristtornborden rundt kanten på den brune Bazzillen og embosset med clear. Ble veldig skinnende på bildet her - ikke fullt så "glossy" IRL.


Skriveside i samme stil.


Panelet på baksiden har også fått et par kristtornborder i Coffee. Har lagd en lik sirkelformet ramme som på forsiden og montert det med 3D-tape på mitt personlige julestempel.


Det blir dårlig fargegjengivelse på disse bildene, mer liv i mønsterarket i virkeligheten!

9 kommentarer:

 1. utrolig koselig julekort. :)
  var utrolig masse vinter over det.

  SvarSlett
 2. Brukte litt god tid her i dag, du er virkelig utrolig dyktig og kreativ Mette! Her er så mange forkskjellige lekre saker, vanskelig å plukke favoritter! Ha en fortsatt fin dag! Klem :-) pssst.. kommer du på Mjøstreff-2010 den 13-14 feb i Hamar?

  SvarSlett
 3. Dette ble rålekkert! Kjempefine stempler og du har jo dekorert det utrolig nydelig! Likte veldig godt kristtorn stemplet, det gjorde seg så fint rundt kantene :)

  Klem, Gry-Heidi :)

  SvarSlett
 4. Nydelig julekort, Mette!
  Flott motiv og det ble veldig fint med Kristtornborden stemplet i to forskjellige farger!
  Gleder meg til å se neste ukes oppgave -- o-)
  Ha en fortsatt fin søndag!
  Klemmer, Anne :-)

  SvarSlett
 5. Må bare si at jeg er imponert over produksjonen din, Mette. Du lager masse lekkert.. Takk for at du deler og takk for koselige kommentarer i bloggen min!
  Klem

  SvarSlett
 6. Hjertelig velkommen som følger, det var kjempekoselig. Håper du kan bruke noen av bildene mine i de flotte prosjektene her. Synes de gaveposene dine var superfine!

  SvarSlett
 7. Oj, så flott kort! Dette likte jeg utrolig godt!
  Ha en fin adventstid!

  SvarSlett
 8. Utrolig vakkert kort Mette!
  Jeg vet jo hvor lekkert det mønsterarket er etter å ha laget 30 julekort med samme arket :D
  Nydelig stempel du har brukt, både motiv og rundt kantene.

  Ha en flott kveld og uke :)
  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 9. Så det var ditt kort dette. Sitter og lurer ettersom jeg ser nedover vet du, og synes jeg kjenner igjen stilen noen ganger, men jeg hadde ikke satt dette på deg gitt. ;-)

  Lekkert kort, og veldig fint å se det her inne med innsider og bakside også! Du har med så mange lekre detaljer som gjør kortet fullstendig at jeg kommer til å titte innom mer for å få inspirasjon.

  Takk for besøket hos meg, og den hyggelige kommentaren! Ha en riktig god førjulstid!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3