fredag 4. desember 2009

Gavepose med stjerner - utfordring på Scrappehuset

Scrappehuset har de en artikkel om Johanna (Bibbi) som vel er godt kjent for de fleste. Hvis ikke bør du ile inn i bloggen hennes for å se alt det fantastiske hun kreerer! Hun har gitt oss følgende utfordring:

"Vær kreative med stjerner! Det kan være bl.a. LO, kort, juletrepynt eller annen pynt til hjemmet
- bare fantasien setter grensene her :)"

Jeg har laget en kalenderpose til julekalenderen vi har på jobben.
Har gjort det ganske enkelt ved å lage to paneler til en ferdig pose. Mønsterarket er fra 3ndy papirs nye juleserie - Gudruns kolleksjon. Jeg har klippet ut en stripe av motivet med snømenn og jenter som jeg har sydd fast i paneler fra baksiden av arket. Har også sydd samme dekorsøm rundt hele panelet. Pyntet med snøkrystaller fra Spellbinders dies og Martha Stewartpunch i farger fra mønsterarket og gitt de en bling i midten. Tekststempelet husker jeg ikke hvor kommer fra. Det er stemplet med Distress Dusty Concord. Har også lagd en stjerneformet "pakkelapp" som er stanset ut med Spellbinders. Stempelet synes jeg passet godt til julekalenderen, siden det er plass til dato på det;) Det er også stempelet med Dusty Concord og samme farge i Distress Stickles rundt kantene.Her er et detaljbilde som viser bedre sømmen på panelene.Her er side 2. Den er stort sett lik, men har fått en stjerne med God Jul-stempel. Her sees også "pakkelappen" fra baksiden hvor jeg har skrevet en liten hilsen.Detalj fra "pakkelappen" som er festet med rosa bast og fått en sløyfe av naturfarget bast.

3 kommentarer:

 1. Åhhh, så lekker *sukk* Digger de rosa detaljene altså :)

  SvarSlett
 2. Så stilig!!!
  Digger de utradisjonelle julefargene du har brukt! Ble skikkelig flott!
  Og takk for at du er med på leken inni huset!

  SvarSlett
 3. Denne var jo bare så lekker da!! Kreativ, flott og herlig!!:)

  Takk for at du deltar:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3