mandag 14. desember 2009

Sukkersøtt #65 Lengsel

Sukkersøtt fortsetter med oppgaver med temaer over de 4 adventssøndagene fra Inger Hagerups dikt. Denne uken er det lengsel.
"Oppgave: Lag et kort til noen du savner / lengter etter. Kanskje til noen du ikke ser så ofte?! Du velger selv om det blir et julekort, vennekort, burdagskort eller en annen kreasjon!"

Jeg har valgt å lage et julekort til en venninne jeg ikke har sett så mye i året som har gått.

Jeg har brukt mønsterark fra Inkido. Paneler er svertet i kantene. Stempel fra Magnolia er malt med Distress Reinkere på albumark. Stempelet med grantrærne og teksten er fra Papirgleder og er også malt med Distress og svampet i kantene. Har hatt glitterlim i fargen Stardust på grantrærne og vingene til jenta.
Har pyntet med noen snøkrystaller (diecuts som jeg ikke helt vet hvor kommer fra da jeg har kjøpt de på forum). Har sprayet de med Glimmermist i fargen Glacier og festet en rhinestone i midten.


Jeg har valgt enkle innsider denne gangen fordi jeg hadde lyst til å ha litt ekstra skriveplass. Brukt et hjørnestempel fra Stempelgledes kristtornplate og tegnet noen streker imellom.


Enkel bakside med personlig julestempel og en snøkrystall.

9 kommentarer:

 1. Dette var utrolig vakkert og stemningsfullt ! Nydelig malt og nydelig pyntet på alle sider!

  Klem, Gry-Heidi :o)

  SvarSlett
 2. Kjempenydelig kort. Så flotte de stemplene var sammen. Mønsterpapiret du har brukt er en gjenganger på mine julekort i år!

  Ha en videre fin kveld!
  Klem fra Gøril

  SvarSlett
 3. Herlig, nydelige blåtoner...
  Mange flotte detaljer...
  Ha ein fin kveld, Linda:-)

  SvarSlett
 4. Guriland så lekkert!!
  nydelige farger og så vakker kombinasjon av stempler!!

  Klem
  Jorunn

  SvarSlett
 5. kæmpe lækkert kort, flotte farver og motiv

  SvarSlett
 6. Aaah du lager de råeste julekort i mine favorittjulefarger ♥♥♥ Jeg blir litt rørt når en som er så dyktig som deg legger igjen så utrolig vakre ord på bloggen min. Tusen takk Mettepip, for en real "cheerup" :O))) Håper det kommer flere blå julekort her i samme stil, for dette var bare helt vidunderlig!!! Det magnoliastempelet må jeg bare ha, og trærne g! Og og og.. hehe :O)))) Håper du får en fantastisk julefeiring ♥ Klem Mica :)

  SvarSlett
 7. Utrolig lekkert kort! Det tre-stempelet går på ønskelisten øyeblikkelig!

  Mønsterarket du har brukt er jo bare utrolig flott i seg selv og måten du har malt nissejenta på er også flott, du har truffet bra med fargene.

  SvarSlett
 8. Dear Mette, occasionally I landed on your blog and love what I see her. You make wonderful artwork. Will come back from time to time to see what's new.

  Perhaps you like to join my blog candy? http://creawitch.blogspot.com/2009/11/weihnachts-candy.html
  Love from Switzerland
  Karina

  SvarSlett
 9. For et nydelig julekort! Så mange fine detaljer!!
  Takk for at du deltar!
  Klem fra
  Camilla

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3