onsdag 2. desember 2009

Sukkersøtt #63

Trodde fristen var kl.22.00 i kveld på denne oppgaven og fotograferte i dårlig lys og la ut bildene i all hast. Så viser deg seg at fristen er 6.januar;) Ja, ja - greit med alt som er unnagjort! Oppgaven i Sukkersøtt er følgende:

"Den største gleden vi kan ha, er som kjent å gjøre andre gla' - og med det første verset i Inger Hagerup's dikt, vil vi at du denne uken lager et kort/pyntet gjenstand som kan gis bort med en spiselig gave."

Jeg har lagd en eske fra bunnen av til å legge Ferro Rochèr-sjokolader i.Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign. Sydd sømmer rundt alle paneler, rufset og svertet alle kanter. Har kuttet ut et "vindu" med en Spellbinders dies og lagd en ramme rundt som jeg har svertet med Distress Vintage Photo. I "vinduet" er det "glass" av transparent. Har stemplet Magnoliajenta på albumark og malt med Distress Ink og montert henne på 3d-puter. Bak står et glitrende hvitt juletre fra Melissa Frances. De små snøfnuggene er kuttet ut med punch fra Martha Stewart. Har hatt glitterlim på de. Den store blå snøkrystallen er en dies fra Spellbinders. har hatt en mindre snøkrystall fra Melissa Frances oppå der igjen og til slutt en utpunchet en, som er embosset med snø og fått en perle i midten. Teksten er glitrende stickersalfa fra making memories hvor jeg har "moderert" g'en litt;)Her har jeg åpnet esken. Undersiden av lokket er kledd med samme mønsterpapir som oversiden og har fått samme ramme rundt "vinduet".Her er de deilige og dekorative sjokoladene lagt på plass i hvert sitt rom;)Her er innmaten som jeg har lagd og som er tilpasset sjokoladen.Underside i samme stil og med personlig stempel (kan jo hende mottageren skulle finne på å snu boksen og da må den jo også være pyntet under;))

Tusen takk for alle de kjemephyggelige kommentarene dere legger igjen her, er så takknemlig for det!
Ha en fortsatt flott adventstid, og ikke glem å nyte den!
klem fra Mette

8 kommentarer:

 1. Det ver en kjempefin eske, Mette! Smart med den "innmaten"!
  Klem

  SvarSlett
 2. super flot æske i flotte blå farver

  SvarSlett
 3. Nam nam! Dette ser herlig ut! Nydelig eske!

  Takk for at du deltar!
  Klem, Carina

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min:)
  Nydelig blogg du og har forresten.
  Denne eska vae kjemprflott, med Ferrero som er det beste jeg vet;)
  De utstanse hullene var lure.
  Ønsker deg en koselig adventstid,-klem fra Merete

  SvarSlett
 5. skjønn eske:)Smart påfunn! ha ei god adventstid:)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min :)
  Så mye lekkert du lager !! Denne esken var kjempeflott, nydelige papirer og motiv. Stilig med vinduet også!
  Ha en fin helg :o)

  Klem, Gry-Heidi

  SvarSlett
 7. Nyydelig eske, virkelig lekker!!!
  Ha en fin helg.

  Inger :o)

  SvarSlett
 8. Du verden så lekker og forseggjort (som forresten alt du lager er) :)

  Heldige den som får denne flotte gaven!

  Gratulerer så mye forresten!! Jeg mistenkte at det var dine bidrag, det oste Mette av dem alle sammen og alle fikk min stemme :) :)

  Ha en flott kveld!
  Klem
  Marianne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3