lørdag 5. desember 2009

Gaveeske - julenøtt oppgave 1 Scrapping.no

Inne på Scrapping.no har det vært arrangert en julenøtt-konkurranse som besto av 5 oppgaver. Alle 5 oppgavene måtte løses og den som fikk flest poeng totalt vant. Og det ble meg - juhuu - kjempegøy og overveldende med alle stemmene!

Jeg har virkelig kost meg med hver og en av oppgavene og brukt laaang tid på alle som èn, men så er jeg jo heller ikke kjent som noen hurtigscrapper;)

Første oppgave var å lage en gaveeske fra bunnen av eller pynte en ferdig eske.
Jeg valgte å lage en eske selv. Lagde en lignende i sommer. Jeg fant noen "trådballer" i sølv som var passende å ha inni siden esken går i blått, sølv og hvitt. Måtte forstørre den litt for å få plass til de.Har brukt mørk blå Bazzill til å lage esken av og mønsterpapir fra Inkido. Jeg har stanset ut et vindu i lokket med Spellbinders Label One. "Glasset" er en transparent som jeg har stemplet og embosset snøkrystaller og "God Jul"- tekst på. Har svertet alle paneler med mørk blå Catseye. Pyntet med chipboardsnøkrystaller som er embosset med hvitt embossingpulver med sølv i. Bling i midten. Brukt "granbar"-punch fra McGill og punchet i blå og hvitt Bazzill. Pyntet med glitterlim. Har festet en snøkrystall i sølv med bling på oppå en stor chipboardsnøkrystall som jeg også har embosset. Mellom snøkrystallene har jeg snodd et perlesnøre. Til slutt pyntet med noen blanke blingswirls fra Prima.Esken fra en annen vinkel og hvor sidene også synes.Detaljer fra pyntenpå lokket.Her sees sidene. Den ene siden har jeg punchet ut en halvsirkel for at det skal være lettere å ta opp esken. Pyntet med chipboardkrystaller som er embosset. På andre siden har jeg stemplet tekststempel "Snøfnugg" fra Stempelglede fra samme stempelplate som snøkrystallen på lokket. Også pyntet med litt blingswirls.
Her sees de andre sidene som er ganske så like de andre to. Her har jeg brukt tekststempelet "Vinterglede".
Innsiden av lokket som også er kledd med mønsterpapir og svertet i kantene.Esken med "sølvballene". Har lagd skillevegger slik at det blir 4 "kammer". Jeg har embosset de samme snøkrystqllene som jeg har brukt på "vinduet" med hvit og sølv.Esken uten innhold. Har også kledd bunnen og sidene med mønsterpapir.Underside hvor jeg har stanset ut paneler med Spellbinders Label One hvor jeg har embosset mitt personlige stempel med julehilsen.

Tusen takk for alle koselige besøk og kommentarer i bloggen min, det synes jeg er veldig hyggelig!

5 kommentarer:

 1. For en utrolig lekker gaveeske, Mette!
  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. En fantastisk flott eske du har laget Mette!
  Så herlig og gjennomført hele esken. Nydelige fargetoner og lekkert pyntet med pynt og stempler.
  Ikke uventet fikk denne min stemme :)

  Ha en flott kveld!
  Klem
  Marianne

  SvarSlett
 3. Gratulerer med seieren, vel fortjent. Denne esken er kjempelekker med mange flotte detaljer....

  Klem
  Linda

  SvarSlett
 4. For en lekker eske! Virkelig nydelig!

  SvarSlett
 5. Ikke rart du vant julenøttene når alle tingene dine er så gjennomført. Jeg er rett og slett målløs av alle detaljene her. Den som får denne er utrolig heldig!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å besøke meg og legge igjen en kommentar i bloggen min! Det setter jeg stor pris på <3